Ga terug

blog

2019-04-03

Salon van de maand - Behind the Scenes

We geven je graag een kijkje in de keuken bij salon Behind the Scenes van eigenaresse Pascalle Rompelberg

Salon Behind the Scenes

Hallo, ik ben Pascalle Rompelberg van Salon Behind the Scenes. Ik ben inmiddels 50 jaar jong en 35 jaar werkzaam in de schoonheidsbranche. Op 1 maart 2009 ben ik begonnen met Salon Behind the Scenes, afgelopen maand 10 jaar geleden! Salon Behind the Scenes is een kapsalon gecombineerd met kleuranalyses en kleding en stijladviezen. Met respect voor mens, aarde en dier. Ik werk alleen met producten zonder ammonia en parabenen. Ik gebruik plantaardige kleuringen en dus ook POP-producten. Deze producten zijn echt een supermooie aanvulling voor de salon!

Ik werk eigenlijk alleen met dames vanaf 30 jaar, mijn oudste klant is een pitte dame van 96 jaar! Dit zijn dames die bewust bezig zijn met gezondheid, voeding, milieu en uitstraling. In de salon neem ik de tijd, aandacht en rust voor iedere klant. Ook is er iedere keer weer wat lekkers bij de koffie/ thee. Elke week bak ik iets lekkers, of in de zomer een smoothie. Een klant wil buiten je vakmanschap, aandacht, rust en beleving voelen als ze komt voor haar haar of voor een kleuradvies of kleding en stijladvies.

POP en Behind the Scenes

Ik kwam POP tegen in het ANKO-blad. Ik was al lang op zoek naar een goede shampoo zonder parabenen. De meeste shampoos die er zijn maken het haar snel vet en slap, dan gaan mensen hun haar weer vaak wassen, terwijl mijn visie is dat je maximaal je haar 2 per week hoeft te wassen. Het haar wordt er steviger van en de hoofdhuid wordt er ook blij van.

Ik raad POP-producten zeker aan, aan collega's. Het zijn immers superfijne producten voor een fijne prijs. Daarnaast voor de bewuste consument prettig vanwege de duurzaamheid en dat erg geen parabenen in zitten. Een heel eigentijds product

Favorieten

Mijn echte favoriet is de volume shampoo en de leave-in spray! De shampoo maakt het haar niet slap, juist stevig en de leave-in spray gebruik ik om te föhnen. Top combinatie!

Pascalle's tips voor zelfstandige kappers

Ik vind dat er alleen maar voordelen zitten aan een eigen salon. Ik hou van het kappersvak maar zeker ook van het ondernemerschap. Ik kom uit een ondernemersgezin, en kreeg het ondernemerschap met de paplepel binnen.

Dat is niet altijd gemakkelijk, maar dat is het ook niet als je voor een werkgever werkt. Ik vind het fijn om mijn eigen ideeën te bedenken en dan tot uitvoering te brengen.

De salon voor de toekomst is een salon die zich sterk richt op beleving, oprechte aandacht, rust en uitgebreide behandelingen. Als ondernemer moet je goed weten wat je niche is en dat vertalen naar jouw doelgroep. Het gebruik van sociale media is niet meer weg te denken. Als je dit slim inzet, levert het je veel nieuwe klanten op. Zelf ben ik ook lid van diverse netwerken, dat is voor mijn zichtbaarheid erg goed en levert ook weer klanten op.

Ik zie de toekomst voor de salon rooskleurig in. Zolang je je voelsprieten uitsteekt en luistert naar je klant, naar wat ze nodig heeft, dan kom je een heel eind.

Ga terug
Cookie melding

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Privacy Statement | Naar cookiepagina

Weigeren Akkoord