Ga terug

Premiumpakket bestellen of een afspraak maken

POP is ontstaan uit de behoefte van kappers naar een 100% salon exclusief en betaalbaar merk . Kwaliteit maakt uiteindelijk altijd het verschil. Producten van POP zijn door en door getest en doen gewoon waar ze voor bedoeld zijn. In alle gevallen 100% parabenenvrij. Wij kiezen voor eerlijke Nederlandse productie waarvoor wij onze handen in het vuur steken. Constante gegarandeerde kwaliteit zonder concessies zoals je dat van een merk als POP mag verwachten. 


Ja, ik wil de nieuwe producten van POP graag uitproberen!

De voordelen voor jou als professional

De hair care & styling producten van Perfect on People zijn samen met professionals uit het vak ontwikkeld. Ze zijn daarom geheel afgestemd op de wens van jou als professional:

 

  • Exclusief voor jou als professional (bestellen met KVK);
  • Alleen van de beste kwaliteit;
  • Eerlijk & in Nederland geproduceerd;
  • Betaalbaar voor jou & je klanten;
  • 100% parabenenvrij.

Zeer aantrekkelijk premiumpakket

Natuurlijk wil je de producten eerst uitproberen. Misschien wel voordat je een afspraak met een van onze adviseurs plant. Daarom hebben wij een zeer voordelig premiumpakket voor je samengesteld. Tijdelijk heb je voor slechts € 75,- een goed gevuld POP premium pakket die bestaat uit: 

inhoud van het rijk gevulde proefpakket

POP Fiber Medium 125ml, POP Gel Strong 125ml, POP Paste Medium 125ml, POP Pommade Wax 125ml, POP Leave in Spray 200ml, POP Repair Mask 200ml, POP Salt Spray 200ml, POP Silver Shampoo 200ml, POP Volume Shampoo 250ml, POP Repair Shampoo 250ml, POP Colour Shampoo 250ml, POP Finishing Spray Medium 300ml, POP Finishing Spray Strong 300ml, POP Foam Medium 300ml en POP Perfect Curl 250ml. Een A5 counterdisplay met communicatie, 25 st. consumentenbrochures, prijslijst en een kortingscode voor nabestelling. Zo kun je alles op je gemak ruiken, voelen en testen.

Als professional jouw klant het beste bieden?

Jij als professional blijft je toch ook constant ontwikkelen en vernieuwen? Bestel het voordelige en rijk gevulde proefpakket! Laat je overtuigen van de kwaliteit en mooie eigenschappen. Je bestelt het proefpakket tijdelijk extra voordelig met je kvk:

Ja, ik wil de nieuwe producten van POP graag uitproberen! 

Ben jij benieuwd of Perfect on People iets voor jou is?

We hebben POP met enorm veel plezier ontwikkeld en kunnen er wel dagen over praten. Maar aangezien jij daar helemaal geen tijd voor hebt, hebben wij een presentatie waarbij wij je in 10 minuten meenemen in de filosofie en beloftes van POP. 

Ben jij benieuwd of Perfect on People iets voor jou is? Je hoeft dan alleen onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan per omgaande contact met je op om een geheel vrijblijvende afspraak te plannen.

Aanvraagformulier

Velden met een * zijn verplicht
Ga terug