Ga terug

blog

2019-08-14

Salon van de maand | Catrien's Kapperij

Vanaf vandaag kun je een exclusief kijkje in de keuken nemen bij Catrien Wientjes-Ruijsink. Ze is eigenaresse van Catrien's Kapperij in Vorden. Al 17 jaar runt zij haar salon met succes!

Catrien’s Kapperij

Mijn naam is Catrien, ik ben 47 jaar en na 12 jaar in verschillende kapsalons gewerkt te hebben ben ik in oktober 2002 gestart in Vorden met Catrien’s Kapperij.

Ik heb nooit de droom gehad om voor mijzelf te beginnen, maar toch kwam dit op mijn pad. Mijn motto was, gewoon doen en gaat het niet dan zoek ik weer een leuke werkplek!

Na 17 jaar en heel wat ervaringen verder werk ik nog steeds met plezier als zelfstandige in het mooie kappersvak!

Werkzaamheden

Naast het knippen, kleuren, permanenten en feestkapsels maken doe ik sinds een klein jaartje ook keratine behandelingen. Dit is een behandeling die dof en beschadigd haar omtovert tot gezond en glanzend haar


Locatie

Mijn salon is gevestigd in Indoor Sport Vorden, een sportschool in Vorden.

Mijn klanten komen dus niet alleen uit de buurt maar komen ook als ze gaan trainen voor of na het sporten. Ondanks dat ik alleen werk heb ik dus altijd gezelligheid en mensen om mij heen!

Catrien & POP

POP kwam ik tegen bij een show met karapet Roza Sogomonian.

Aan het eind van de show kregen we een goodiebag mee met de POP salt spray. Het had een mooie uitstraling en ik vond het een goed product. Ik werd nieuwsgierig naar de hele POP lijn, omdat het naast mijn andere producten een mooie aanvulling is. Een betaalbare lijn die goed verzorgt en doet wat het beloofd.

De POP Salt Spray en de POP Silver & Blond Shampoo zijn mijn favoriete POP-producten. Voor een stevige en nonchalante beach- look is de POP Salt Spray een aanrader.

De POP Silver & Blond Shampoo is ook écht een zilvershampoo, het bevat veel blauw pigment waardoor een mooie koele tint ook echt koel blijft.

Catrien & ondernemen

De voordelen van een eigen salon hebben is dat je eigen baas bent en zelf beslissingen neemt.

Ondanks dat ik alleen werk heb ik altijd mensen om mij heen in de sportschool.

Ik denk dat we als kappers ons samen sterk moeten maken voor de nieuwe generatie kappers. Ze moeten niet alleen de nieuwste technieken aanleren maar zeker ook de oude basistechnieken, zoals slagleggen en watergolven. Dat blijft de basis van veel kappersbehandelingen. 

Dit jaar november bestaat Catrien’s Kapperij 17 jaar. Na 30 jaar in het kappersvak hoop ik nog heel wat jaren door te blijven gaan. Vooral met de veelzijdigheid die ik momenteel zelf ervaar, als inval docent en assessor (examinator) op het Graafschap College, afdeling haarverzorging. Ook werk ik bij verzorgingstehuizen als kapster. Door deze afwisseling blijft het een interessant en creatief beroep.

Wil jij ook in de rubriek Salon van de maand verschijnen? Stuur een mailtje naar ties@sudac.nl. dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

Ga terug
Cookie melding

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Privacy Statement | Naar cookiepagina

Weigeren Akkoord