Ga terug

blog

2019-05-01

Salon van de maand - D-KNIB

wij geven je graag een kijkje in de keuken, bij de hippe en jonge kapster Denise Berentsen, eigenaresse van D-KNIB

D-KNIB

Hoi, mijn naam is Denise Berentsen en ik ben 21 jaar oud. Na het behalen van mijn kappersdiploma en voor enkele salons te hebben gewerkt ben ik voor mijzelf begonnen. Vanaf 11 oktober 2017 ben ik eigenaresse van D-KNIB.

De ambitie om kapper te worden, en om een kapperszaak te hebben zit bij ons in de familie. Dus met veel vertrouwen pakte ik mijn kans om ook mijn droom waar te maken. Ik ben begonnen als ambulant kapster en na een paar maanden had ik ook mijn eigen salon. Toch merk ik dat er nog steeds vraag is naar een ambulant kapster, dus ik werk zowel in de salon als bij mensen thuis. Ik bied verschillende behandelingen aan. Eigenlijk alles met haar, zoals: knippen, kleuren, permanenten, watergolven en opsteken. Ook ben ik thuis in het verzorgen van mooie nagels.  Er is geen specifieke doelgroep die bij mij klant is. Van jong tot oud: Iedereen is welkom!

POP en D-KNIB

In de beginperiode van D-KNIB werkte ik met verschillende producten. Na een tijdje wilde ik één goede lijn die doet wat hij belooft. Zo kwam ik uit bij POP! Na contact te hebben gehad met het vlotte POP-team was ik helemaal verkocht. Daarnaast straalt pop hetzelfde uit als mijn bedrijf: transparantie, van goede kwaliteit en exclusief!

Ik zou POP ook zeker aanraden aan collega-kappers. De producten en het team dat erachter zit komen na wat ze beloven. 

Denise's Favoriet

Mijn favoriete product uit de POP-lijn is de Perfect Curl. Dit is de enige krullen crème die het haar niet verzwaard, maar de krullen wel mooi bundelt en op zijn plaats houdt!

Er zitten alleen maar voordelen aan het hebben van een eigen salon. Wat ik geweldig vind is dat het elke dag weer gezelligheid brengt. Je bent niet alleen kapster, maar voor sommige ook een uitlaatklep en een bron vol gezelligheid. 

De gouden tip voor het beginnen van een eigen salon vind ik: Bewaar de rust en blijf bij jezelf. Het streven hebben om in een korte tijd alles voor elkaar te hebben is niet haalbaar. Hoe sneller het gaat, hoe minder lang je er profijt van gaat hebben. Doe het dus rustig aan!

Iedere salon is in mijn ogen uniek! Ik vind het mooi om te zien dat iedereen een andere gedachte heeft in zijn\of haar bedrijf.  Mocht je binnenkort gaan beginnen met een eigen onderneming. Dan wens ik je heel erg veel succes, en vooral plezier toe!

Liefs, Denise

Ga terug
Cookie melding

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Privacy Statement | Naar cookiepagina

Weigeren Akkoord