Ga terug

blog

2019-04-03

Salon van de maand - Hair Zone

We geven je graag een kijkje in de keuken bij de nieuwe kapsalon Hair Zone van trotse eigenaresse Cindy Bressers.

Kapsalon Hair Zone

Hallo, ik ben Cindy Bressers en trotse eigenaresse van Hair Zone. Zeven jaar geleden begon ik, na tien jaar ervaring in een kapsalon te hebben opgedaan, als kapster op locatie. Een ontzettend mooie tijd, waarin ik bij heel veel lieve mensen over de vloer kwam. Een aantal maanden geleden greep ik de kans een droom uit te laten komen. In ons nieuwe huis was het mogelijk een eigen kapsalon in te richten, na een kleine verbouwing. Kapsalon Hair Zone is sinds januari een feit.

Ik hou van afwisseling en van uitdagingen. Er komen dan ook allerlei mensen bij mij, van jong tot oud en met allerlei wensen. Alle technieken en behandelingen komen regelmatig aan bod, van balayage tot aan permanent en dat vind ik erg leuk.

POP en Hair Zone

Ik wilde graag een frisse en knallende start maken en daarom ging ik op zoek naar een merk dat bij mij past.  Ik houd niet van hele dure producten of een mega groot assortiment. Bovendien wilde ik een exclusieve verzorging- en stylingslijn. Zo begon mijn zoektocht en heb ik diverse vertegenwoordigers bij me langs laten komen. Het bleek een pittig klusje, totdat Cindy van Perfect On People bij me langskwam. Ze stalde de hele POP-lijn uit op mijn tafel en ik kon de producten voelen, ruiken en uitproberen! Ik was meteen verkocht: dit moet ik hebben! Dit is mijn merk! 

De POP-lijn heeft alles wat ik wil: het is exclusief, het zijn goede producten, het is een compacte lijn en de producten zijn bovendien heel goed betaalbaar voor mijn klanten! Tot slot is het 100% parabenen vrij en dat wordt steeds belangrijker.

Perfect on People blijkt niet alleen een schot in de roos qua producten. Naast het feit dat POP uitstekend invulling gaf aan mijn wensen, word ik erg blij van de persoonlijke communicatie en de ‘gewone’ manier van doen van het POP-team. Ze dachten met me mee over een openingsactie, leveren posters aan en zijn erg behulpzaam. Het gemoedelijke en persoonlijke past wel bij mij. Dat voelt erg goed!

Als zelfstandig kapster word ik uitgebreid betrokken bij het merk POP. Ze houden me op de hoogte van ontwikkelingen en de mooie nieuwe dingen die eraan gaan komen.

Favorieten

Over de producten van POP ben ik erg enthousiast. Ik zou zelfs niet één-twee-drie een favoriet kunnen noemen. Voor iedere haar soort is er wel een goed product. Wel heb ik een product dat ik het meest gebruik en verkoop en dat is de Salt Spray.

Cindy's tips voor zelfstandige kappers

Voor jezelf beginnen is best spannend en ik merk dat er altijd wel een beetje spanning blijft hangen, ook later nog. Belangrijk is dat je met spullen werkt waar je achter staat en waar je blij van wordt. Dat enthousiasme is iets wat klanten kunnen voelen en ervaren.

Ik haal ontzettend veel voldoening uit mijn werk. Het geeft me steeds weer nieuwe energie. Ik beschouw het dan ook niet alleen als een must om je steeds te blijven ontwikkelen. Ik vind het erg leuk om regelmatig naar shows en trainingen te gaan. Als ik mijn klanten goed wil informeren over trends en ze volgens de laatste mode wil knippen, moet ik altijd goed geïnformeerd en getraind zijn. Zo blijf ik goed op de hoogte, blijf leren en daarnaast put ik er enorm veel inspiratie uit.

Het is ontzettend fijn en dankbaar als je je klanten goed kunt adviseren, ze een momentje voor zichzelf kunt geven én ze mooi de deur uit laat gaan. Mijn advies is dus: zorg dat je plezier in je werk hebt en creëer mooie en dankbare momenten voor jezelf, als kapper. Ga je zelf ook stappen ondernemen? Dan wens ik je heel veel succes!

Cindy

Ga terug
Cookie melding

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Privacy Statement | Naar cookiepagina

Weigeren Akkoord