Ga terug

blog

2018-12-20

Salon van de Maand - Mooi bij Marije

Deze feestmaand geven wij je graag een kijkje in de keuken, bij de hippe en jonge kapster Marije Poppink, eigenaresse van Mooi bij Marije.

Mooi bij Marije

Marije Poppink is mijn naam en ik ben 25 jaar oud. Vanaf juni 2018 heb ik een eigen salon aan huis in Miste, Gelderland. Super leuk vind ik het! Zelf bedenken hoe je dingen wilt hebben, met welke merken en producten je gaat werken, trainingen volgen, reclame maken etc. Het is nooit saai! Mijn klanten zijn mensen van jong tot oud, dames én heren. Hartstikke leuk die afwisseling. De behandelingen die ik aanbied zijn voornamelijk knippen, kleuren en styling. Af en toe komt er nog een permanentje voorbij. 

Perfect on People en Mooi bij Marije

Toen ik voor mezelf wilde beginnen, moest ik opzoek naar een leuk merk. Een merk dat niet overal online verkrijgbaar is. Ook ben ik er van overtuigd dat goede kappersproducten niet duur hoeven te zijn. POP, Perfect on People past precies in dat plaatje! Dit ervaarde ik met het POP proefpakket en ik was verkocht. Dat ben ik nog steeds! Ik heb dan ook meerdere favoriete producten. De verschillende producten zijn te gebruiken voor verschillende haartypes. Sommige producten zijn ook fijn om in combinatie met elkaar te gebruiken. Of ik POP kan aanraden? Jazeker! Een mooie lijn met alle basis producten die nodig zijn voor mooi haar. Het ziet er ook nog eens heel leuk uit en dat zijn de prijzen ook.

Sommige mensen vragen zelfs of dit mijn ‘eigen’ productenlijn is vanwege mijn achternaam Poppink. Uiteraard geef ik dan eerlijk antwoord!

Tips voor het runnen van een eigen kapsalon

Voor jezelf werken heeft natuurlijk ook wel nadelen. Maar dat heeft alles wel volgens mij. Als je maar plezier in je werk hebt, is het elke dag weer leuk. Dan neem je de administratie en misschien andere vervelende momentjes voor lief. Sinds ik mijn salon aan huis heb voelt geen dag meer als echt werken. Zelfs niet met de kerstdrukte. Kaarsjes aan, de boel versierd, muziekje aan en gaan! De mensen komen speciaal voor jou naar je salon. Hoe gaaf is dat!

Ga terug
Cookie melding

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Privacy Statement | Naar cookiepagina

Weigeren Akkoord